Sunday, July 08, 2007

posolstva i t.d.....

В пятницю був в нас Глобал Вілідж. Все ЛС бігіло запарене по різних посольствах, просили дати хто шо може: прпор, роздаткові матеріали, ї т.д. Всі дають. Українське і російське посольства сказали, що дадуть тільки якщо з ними прийде хтось з україни (росії))) Так як з україни я тут поки що одна, то взяли мене.
Прік номер 1: Зустріч було назначено
на 15.00, ми приїхали на 10хв раніше. вийшов охоронець і по російськи нахамив нам за те, що ми зарано приїхали. Турки в шоці, я сміюсь))))))
Зустрілись ми з першим секретарем. Він аж засяяв, коли почув, що я розмовляю українською. Тому зустріч затяглася, вже розпитав мене про все шо міг. З радості дав нам все шо просили, щей в себе в кабінеті зі стіни зняв деревяну тарілку з гербом:)))

Прікномер 2: Майже вся роздаткова література, яка на столику в посольстві лежить, на рос.мові. Турки в шоці, я не маю що сказати.....
Прік номер 3: В російське посольство (в 2 рази більше за українське)
їх просто не пустили. Вийшов якийсь работнік, все порішали на вулиці. Сказав, що привезе водку, йому кажуть влдку не можна - це відкритий захід, а він каже нєт:) я привезу... Турки в шоці, але радіють халявній водці, я теж не проти%))).
Їздили ми на машині, але пішки було б швидше. Тут рух - це посто......без матюків не опишеш! По вузенькій вуличці
з одностороннім рухом всі їздять в дві сторони. По обочинах припарковані машини (ясно що в недозволеному місці), всі їздять ї ходять хто, де і як хоче. Вчора мене ледь не збив дядічка, якмий їхав прямо на мене, але дивився собі на ліво в вікно, там продавали кавуни, то він напевно хотів ціну на ходу побачити...я б не здивувалась, якби він посередині дороги зупинився і пішов їх купувати!!!:)
А ще брат Буржуя приїхав............з Єгипту.........ну піпец схожий!!!)))))