Wednesday, August 15, 2007

Istanub - are you ready?

Aaaaaahhhhhaaaaaa!!!
We are going to Istanbullll!! We are going to IC(just openig and global village, but anyway;))I just got a permission from my boss.So we are going on friday night, in the Saturday morning we will be there. And till Tuesday we have time to see Istanbul! Yes!In aiesec you always can find place to stay for a night;)Barygka promised to bring a beer and suharuku! I am just wondering if she will forget it or not....it wat Baryga is ;))))

New post about Istanbul and IC is coming soon....

Today we also have Arabic cultural night and it promises to be fun:)

теплими турецькими вечорами...

От неможу, хочетця написати про вчора і про сьогодні і взагалі - написати хочетця. Бо вчора вийшов якийсь такий дуже милий вечі... Це був один з таких вечорів, де все йде так як треба і нема ніяких проблем і напрягів, одне задоволення.

Я з своїми трьома колегами сходили нарешті пограти боулінг і повечеряти. Я їм це вже місяць обіцяю, але майже весь час розписаний, тому відтягувала, аж не зручно стало. Нарешті пішли. І хоча тільки одна з них говорить англійською, а решта 2 почали вчити тільки місяць тому і то, щоб зі мною якось говорити, було дуже весело. Взагалі дядіньки з якими я працюю весь час гонять, я хоч і не завжди розумію про шо, але насрій піднімаєтця. Пограли, посміялись, наїлись і вудвезли мене додому. І я вже думала, що вечір закінчився, так що в душ і спати... Не тут то было:) Ключів я так собі і не зробила, тому прийшовши додому, як то кажуть, "поцілуваля клямку". Але тут все ясно, якщо нікого нема вдома - значить їх можна знайти в гардені біля офісу. Я була права і народу було більше ніж звичайно, стрілка настрою ще більше повернела на позитиффф. Чуваки з Єгипту ,правда, нервували всіх своїми балачками на арабській (не знаю чого, але мені та мова таки дуже "ріже вухо").
Сидимо, а Мерт питає "ти напевно стомилась і вже нікеди не хочеш йти", ага, вже спати пішла! Я в цій країні навіть якшо на ходу засинаю, але є можливість погуляти, до дому не спішу. А потім він каже"спитай Анталію, чи вона піде"...Щеглуху таке питати? Ясно шо вона піде! Так і вирішили що прадалженіє банкета треба всім і посунули в якийсь рок клуб. Нас напевно було чоловік 15.
Люблю з ними ходити в такі клуби! Ми просто танцюємо хто як хоче і всім плювати що на нас дивлятця люди, зате ми отримуємо з того купу задоволення. Я вже і не памятаю коли я останній раз вдома так гнала танцюючи:) Дівчина яка співала з групою на сцені заспівала Шакіру, під яку ми рубанули айсек денс :р і всім побарабану!
В кожному барі/клубі/ресторані куди ми ходимо завжди грає ДУХЕ хороша музика. Яка не напряжна, яка класна і не тисне на голову тупізмом, як це часто стаєтця в нас.

Одним словом на вечір не було заплановано нічого особливого, але він пройшов вері гуд! І річ в тому, що така от ситуація повторуєтця в нас кожен вечір!!! Кожен вечір є чим зайнятись, навіть якщо це просте сидіння з пивком в гардені біля офіса і наші, тільки нам зрозумілі приколи, запас яких кожен день поповнюєтця. Ніколи не скучно.
Люблю кожен день тут!!!!