Wednesday, July 04, 2007

On skazal poehalu u vzmahnyl rykoj


Vge majge tugden.

Tugden ja v Ankari. Nareshti stvorula blog. Teper porobyjy zagadatu jak vono vse bylo z po4atky
Prulit - Litak malenkuj, trysut sulno, strashno i she do povnogo sh4astya rozbolivsa guvit. Dobra tyota styardesa dala tabletky. guvit ne bolut, a litak i dali trysut...
Doletilu do zamli Tyreckoi. Glyanyla v nuz z litaka i zrazy zrozymila sho ce vge vse-ja ne vdoma, ja tyt ag do veresnya. Step i goru. Na tuh gorah v stepy i stoit moja Ankara. Misto na pagorbah.....

Mene kudalo v paniky, kolu dymala sho byde, jaksho mene nihto ne zystrine......i jakis strashni tyrku vizmyt mene za patlu i prodadyt...("dyakyjy" vsim tum, hto zalyakyvav mene cum vdoma kogen den) Ale zystrilu. Ne zrazy, dalu 5 hv popereguvatu) Zystriv hlop4uk, w'th poor english, i poviz mene zrazy z vsima pogutkamu v AIESEC ofis.


me and Mr.President

AIESEC - V LC 25 4olovik. Vsih she ne ba4ula, ale ti jakuh zystrila (v osnovnomy kontaktyjy z EB) dyge prik! Jih ofis - ce okrema tema! Ja num zahvorila. Nam takuj ho4y!!! 2 poverhovuj byduno4ok, majge v centri z podviryam na jakomy tak dobre teplumu tyreckumu ve4oramu jde pivko...
Stageriv bagato, ja she navit z vsima ne znajoma. Ale klasno tak, postijno je z kum i pro sho pogovorutu, vonu vsi dyge rizni i cikavi. V nas vge vumalyovyetcya taka sobi tysovka, de 7 pacaniv ja i Aylin (my roomate)...jak zavgdu)))

Aylin(my roommate ),Mahdi(Tunis),Irka(Chehiya)

Home - Misce de ja teper guvy...........meni podobaetcya - V centri, dyge spokijnuj rajon4uk. I dyge muluj.....meni 4ogos Lviv nagadye, taki vyzenki vylu4ku, nevusoki byduno4ku z 4ervonoy 4erepucoy, malenki podvirja z kvitamu, lydu ve4erajyt na balkonah, a v mene bilya vikna rostyt abrukosu! Ja guvy v Aylin (VP ICX) - z ranky do no4i v ofisi, vdoma praktu4no ne guve. Zate z namu guvyt dvi kazashku, ot vonu ves 4as vdoma! Vzagali nikydu ne hodyat, duvlyatcya tyrecki serialu, chutayt knugku i gotyjyt dlya vsih jistu (za sho jim mogna podyakyvatu).
Pered tum jak ja zusunay 4ytu molutvu z me4eti, vonu tyt krygom i vsi slygdu na arabskomy translyjyt po misty. A bydut mene didok jakuj prodae bylku(nosut jih na pidnosi na golovi) i kru4ut", shob vsi znalu sho vin jde.
Robota - A ot na roboty ja doburays majge goduny na metro! Zasunay tam. Ale ce garna mogluvist rozduvutus lydej. Ho4a vonu mene rozglyadayt she bilshe...
Na roboti vsi ho4yt zi mnoy poznajomutus i pogovorutu, osobluvo ti, jaki na anglijskij vzagali ne rozmovlayt. A she tyt nam gotyjyt lunch, ce prik, tomy, sho vse g tyrecke, to ja vge vsyakogo poprobyjy. Pravda desho byvae duvne i ne jasno z 4ogo.
Tyrku - 4olovikiv ja sobi podilula na 2 kategoriji. Persha - dyadku serjozni, vysati, taki jak v nas na bazari. Dryga - metroseksyalu, v kognogo na golovi gmenya gelja. Ginok tak samo mogna dilutu:1- evropejku,2 - mysylmanku. Pershi odyagaytcya giper sy4asno. drygi - v hystunah, koftah na dovguj rykav i v plash4ah po pjatu v byd" jaky gary. I vsi, majge, kyryat".
Ja she ne zvukla i pokusho 4asom ho4y dodomy. I sh4e ho4y sh4ob 4as shvudko projshov...dymay tak 4erez misyac bydy hotitu vse navpaku.
.......I jogo ne vusta4ae...........

6 comments:

Kiyaha said...

Ха, і хто то тебе такою фігньою про Туреччину лякав))) Дивися там на харчах шоб тебе не рознесло як в Гамериці:))
А то шо в метро всі тебе розглядають, то ти їм шося і покажи))) хе!)) А взагалі ласкаво просимо у віртуальний простір.
Пиши більше постів і фоток еротичних!)))

Ushastik said...

Styopa spo4atky navusav 'zme4sya.zme4sya...ny kolu tu vge zme4ushsyaaaaa???'. Kolu ja taku zme4ulas po4av shygatu tyrkamu, oto fajnuj v nas VP X!!!

Anonymous said...

то був препарейшин до стажування;))Х і таким завідує.
ну я свій коментар завтра напишу, бо не втигаю дочитати:)
молодчинка , що так скоро завела блог!і на мій лист пліз десь поскорше відпиши
цьом
Катя

Marjashka said...

Xa-xa i ja tyt =) Zojno jixala v avtobysi i pusala coment, a comp glyk ( i tre nanovo:)Tu taka molod4unka, otakovo po4utala i nastrij na ciluj den zjavuvsja ;)az samij zahotilos blog po4atu)Tu pushu pobilshe!!!Bo z cikavo! i pro roboty tozkazu xot zos'!I berezus, boz tyrku lasi na nashux charivnux div4at ( jak v gameruzi kaba4ku ( to meksukanzi) ta indysu.
Cjomay i obnimajy
Vyzen'ka from USA

Anonymous said...

Да Вухастенька, попала ти в сімейство турків, тепера живи і насолоджуйся:), головне, шо Стьопа таки помилявся з прогнозами:) І взагалі бачу добре тобі: і тусовка "пацаняча" є, і вулички на Львів подібні, якшо ше й бухають як ми -то ціни їм нема:)Тож не бачу причин, чого тобі за домом сумувати;)
Добре, ато вже пізно, мої рученьки вже терпнуть а віченьки злипаються, чи навпаки.. Повністю згідна з Кияшком на рах постів і фоток. Тримайся там, їж вітаміни, на халяву абрикоси:)
Цьомаю
Кові

Anonymous said...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu